torsdag 3 mars 2011

Grattis mitt ♥

Min kära sambo fyller år idag och jag har gjort ett litet kort till honom. 

 
Stämpeln är från Magnolia och jag har färglagt den med Promarker pennor. Papperet har jag köpt på Paper Presentation i New York och skylten är en die från QuicKutz som heter Sign. Grattis stämpeln kommer från Reprint

 
På skorna och hjärtat har jag avnänt Glossy Accents.


  
Det rosa papperet är embossat med Swiss Dots och bården är utstansad med Martha Stewarts Doily Lace. Spetsen kommer från Panduro. På bladen har jag använt mig av en Gloss pen för att få effekten av vattendroppar.

Grattis mitt

onsdag 2 mars 2011

Födelsedagskort

Januari och februari har varit en hektisk tid att göra födelsedagskort till mina vänners barn. Fyra små tjejer mellan 1-7 år har fyllt år och jag har lyckats få till dessa kort.



Matilda var först ut och fyllde 1 år. Den söta stämpeln kommer från Magnolia och är målad med promarker pennor. Motivet är utskuret med en Nellie Snellen die som jag har gjort små pärlor i rosa med Pearl Maker runt. Bladen är en Quickutz die och bården kommer från Magnolia.



Hennes syster Stina fyllde 3 år och där använde jag mig av en av de nyare Magnolia stämplarna. I kanten har jag använt en EK Success stans. Noterna på papperet är en stämpel från Panduro.



Nora fyllde också 3 år och till henne använde jag mig av ett motiv från Sarah Kay.  Det är utskuret med en Spellbinder som heter Labels Seventeen. Samtliga siffror är urklippta i dubbelhäftande folie från Panduro och embossade i olika färger. 


  

Noras storasyster Ida fyllde 7 år. Här har jag använt Magnolia stämpeln igen och även noterna från Panduro.  Bladen och bården är utstansade med en Martha Stewart stans. På samtliga motiv har jag använt både Glossy Accent och Crackle accent för att få lite mer detaljer i motivet.